Betaling

Ved kjøp av produkter hos BioTerra.no får du ulike alternativer for betaling. Du kan velge mellom faktura, direktebankoverføring, klarna eller kontant. Her finner du en oversikt over de ulike betalings formene som du kan velge mellom.

For at du skal få dine nyttedyr raskest mulig vil vi anbefale faktura eller Klarna som betalingsmetode.

Faktura

Velger du å motta faktura på kjøpet vil denne bli sendt per epost til den epost adressen som du oppgir i kontakt informasjonen eller om du oppgir en spesifikk e-post adresse i kommentar til ordren.
Ved manglende betaling av faktura vil det forekommet et purregebyr. Dette skjer tidligst 14 dager etter forfall på opprinnelig faktura.

Ønsker du papir faktura vil det komme et tillegg for papirfaktura. Beløpet for valg av papir faktura kan endre seg med tiden, men det vil hele tiden være oppdatert informasjon om gjeldende pris for papirfaktura på kassesiden. Du må spesifisere dette under kommentarer til ordren om papirfaktura er ønskelig. Fakturaen vil da ligge ved sammen med produktene.

Direktebankoverføring

Ønsker du å betale med direktebankoverføring vil du motta en e-post med detaljer til betalingen. Her er det viktig at du merker betalingen med ditt ordrenummer slik at vi kan se at hele beløpet er kommet inn.
Det er først når hele beløpet er betalt at produktene blir sendt til deg.

Klarna

Vi har intrigert Klarna i vår nett butikk som gjør det enkelt for deg å utsette betalingen. Her vil du motta varer før du betaler. Dette er ypperlig for deg som venter på at lønnen skal komme på kontor eller om du har en måned med trangt budsjett.

Kontant

Handel med kontakter er midlertidig utilgjengelig. Årsaken til at handel med kontanter utgår er for å unngå smitte nå i disse COVID-19 tider. Du vil få valget om kontant betaling (kun i Bergen) når situasjonen roer seg mye. Frem til den tid er de 3 øvrige betalings løsningene tilgjengelig.