ReptilPass i Bergen!

Oppdatering 21.09.2021
Av ulike årsaker har vi ikke kommet i gang med ReptilPass i Bergen. Men vi har fått på plass det meste som skal til for å drive tjenesten.
Vinteren 2021/2022 vil vi lansere priser og informasjonsskriv på hvordan tjenesten fungerer.

Om Tjenesten
Denne tjenesten går ut at du skal kunne ha noen som kan passe reptilene dine når du ønsker å reise vekk. Mange reptiler har i dag store terrarium som er vanskelig å ta med seg på hytten for en lang helg eller som er vanskelig å flytte på til venner og bekjente som kunne hatt terrariumet stående hos seg.
Derfor vil BioTerra.no tilby denne tjenesten i Bergen og omegn for å lette ferie planleggingen for deg !

Forkant av tjenesten
I Forkant av tjenesten vil det gjennomføres en befaring hvor vi blir kjent med hverandre samt at dine rutiner for dyrene dine. Målet er at dine dyr skal ha det like bra som om du aldri var vekk reist.

Priser
Kommer vinteren 2021/2022

Trygg avtale mellom deg som kunde og BioTerra.no
Oppdraget baserer seg mye på tillit hvor representant fra BioTerra.no skal inn i hjemmet ditt når du er vekk reist. Dette kan være skummelt og bekymringsfullt for deg som kunde. Men du skal være helt trygg på at ingenting kommer til å skje under oppdraget som ikke er avtalt på forhånd.

Kan andre ting utføres?
Om det skulle være andre ting som skulle vært utført, som vanning av planter eller lignende kan dette også gjøres. Det vil komme med i pris informasjonen når denne er klar.

Tjenesten skal være klar mot sommer 2022
Etter mye arbeid og andre ting som har kommet i veien så har vi utsatt oppstart av tjenesten ganske mye. Men slik situasjonen er nå ser det ut til at oppstart blir slutten av Mai 2022.

Område for start av tjenesten
I første omgang vil vi starte tjenesten noe tidligere for boende i Åsane i Bergen hvor vi har vårt tilholdssted. Her er planen at vi starter rundt om slutten av Mars / begynnelsen av April.