ReptilPass i Bergen!

Det er nå planlagt en tjeneste for deg i Bergen og omegn hvor BioTerra.no vil tilby pass av reptiler.
Mange av oss har familie og venner som ikke er særlig begeistret for reptiler og dette kan gjøre ferieplanene noe vanskelig.

Om Tjenesten
Denne tjenesten går ut at du skal kunne ha noen som kan passe reptilene dine når du ønsker å reise vekk. Mange reptiler har i dag store terrarium som er vanskelig å ta med seg på hytten for en lang helg eller som er vanskelig å flytte på til venner og bekjente som kunne hatt terrariumet stående hos seg.
Derfor vil BioTerra.no tilby denne tjenesten i Bergen og omegn for å lette ferie planleggingen for deg !

Forkant av tjenesten
I Forkant av tjenesten vil det gjennomføres en befaring hvor vi blir kjent med hverandre samt at dine rutiner for dyrene dine. Målet er at dine dyr skal ha det like bra som om du aldri var vekk reist.

Priser
Kommer når sommeren nærmer seg og ferietiden for de fleste er i gang.

Trygg avtale mellom deg som kunde og BioTerra.no
Oppdraget baserer seg mye på tillit hvor representant fra BioTerra.no skal inn i hjemmet ditt når du er vekk reist. Dette kan være skummelt og bekymringsfullt for deg som kunde. Men du skal være helt trygg på at ingenting kommer til å skje under oppdraget som ikke er avtalt på forhånd.

Kan andre ting utføres?
Om det skulle være andre ting som skulle vært utført, som vanning av planter eller lignende kan dette også gjøres. Det vil komme med i pris informasjonen når denne er klar.

Tjenesten skal være klar våren 2021
Regner med at Mars 2021 er start måneden for tjenesten. Årsaken til dette er blant annet COVID-19 og sikkerheten rundt dette viruset.

Oppdatering
Grunnet nåværende situasjon med korona viruset så vil ikke tjenesten bli aktiv før situasjonen endrer seg til det bedre. Prisinformasjon vil komme iløpet av Mars måned med bestillingsskjema for de som ønsker å benytte seg av tjenesten.